Vinnyt 63 - August 2017

 

Kære vinklubmedlem

Så er det blevet tid til en omgang Vinnyt her i sommerferien. En sommerferie der måske for nogens vedkommende er afsluttet, andre er midt i den, mens nogen lader sig vente på sig lidt endnu. I hvert fald er vi nu ved at gøre klar til efterårets arrangementer i vinklubben.

Det har igen været et første halvår i vinklubben med en masse aktiviteter og en masse forskellige arrangementer og selvom jeg ikke er helt færdig med min sommerferie, så er det nu på tide at få annonceret efterårets arrangementer.

Siden sidst

Sommerfesten.
Igen en vellykket fest, med masser af mad og vin, masser af mennesker, masser af godt humør og masser af appetit (ifølge vores grillmester). Mange medlemmer havde benyttet chancen og taget gæster med og i alt var vi godt 100 deltagere igen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Årets Vinbonde
Et stort tillykke til Lone med den flotte titel, som vinbonden 2017.

Der var i år flere nominerede til titlen, men efter at bestyrelsen havde læst motiveringen for Lone, var vi ikke i tvivl.

Kære bestyrelse, i vinklubben.
Hvordan skal man være, for at komme i betragtning til kåring, som Årets Vinbonde?
Er nedenstående kvaliteter en fordel?
At man er deltager til langt de fleste arrangementer i vinklubben ?
At man altid er positiv og glad, til arrangementerne ?
At man altid er hjælpsom, på alle måder, også med ”efteroprydningen”?
At man altid er forberedt, hjemmefra, og har læst om vinene man skal smage/vurdere, også til tema aftenerne ?
At man har ”næse” for vinene, og kan smage sig frem til, hvad vinene bærer præg af?
At man har vundet en blindsmagning, ved et Nanna Vad arrangement, hvor alt var svaret rigtigt, og endda med en ekstra kommentar?
Hvis ovennævnte ting er med til at skabe en vinbonde, er feltet, af emner, nok skrumpet en del !
Der er dog stadig eet emne: Lone Felskov.
Lone opfylder alle de ovenstående punkter, og indstilles hermed, som Årets Vinbonde 2017.04.12
At Lone har en mand, der sidder i bestyrelsen, bør der helt og holdent ses bort fra,så det ikke bliver et emne, i bestyrelsens beslutning, da Lone ikke skal ”straffes” for det.
Nedennævnte 7 personer er fuldkommen enige i, at Lone Felskov, endelig, bør udnævnes  til Årets Vinbonde, i 2017.
Med venlig hilsen fra
Hanne Christensen, Leif Christensen, Lisa Kristiansen, Lis Pedersen, Marianne Pedersen, Finn Pedersen, Frank Pedersen

Kommende arrangementer

15.09: Ost og Vin. Arrangeret af brugsens friske vinfolk , Per og Søren. Den er allerede nu til salg på shoppen til kr. 250,-

6.10: Vinsmagning med Ray Nadeson Lethbrigde Wines. Vinmageren fra Australien kommer selv og præsenterer sine vine.  Endnu ikke prissat

3.11: Sørens Special 2. På utallige opfordringer, hvor det bliver spændende at se, hvad Søren vil berige os med denne aften. Pris 349,-

1.12: Julesmagning.Traditionen tro skal vi naturligvis have en julesmagning med både jul, appelsin, kanel og en masse hygge. Prisen er den samme som sidste år kr.195,-

02.02.18: Det nye år starter med en vinsmagning med Anders Grøndahl. Team, fra tysk Riesling til italiensk livsnydervine.

Aftenerne vil blive lagt på shoppen efterhånden som de er klar til salg.

Andre kommende arrangementer
Derudover afholdes der Vinfestival i Næstved fredag d. 01.09, dette plejer også, at være et godt arrangement, både for FensWine og andre lokale vinhandlere.

Pladsbestilling

På generalforsamlingen blev det vedtaget at der skal være mulighed for, at reservere plads til de arrangementer, hvor det er praktisk muligt. Rammer for reservation er som følger: 1 person reserverer til det antal der ønsker at sidde sammen, og skal sikre alle har købt billet. Der kan reserveres til max. 12 personer. Der skal reserveres senest 1 uge før arrangementet. Reservation er kun gyldig når den er lavet via den formular der er link til på hjemmesiden under de enkelte arrangementer. Alle andre reservationer er ugyldige.

SuperBrugsens Vinklub?
Som de fleste sikkert har bemærket er Fensmark Brugsforening efter nytår 2017/18 ikke længere en del af familien COOP, Derfor har vi selvfølgelig allerede nu tænkt over, om vi så ikke også skulle hedde noget andet end SuperBrugsens Vinklub?, mere om dette i løbet af efteråret.

Vinskole / Temaaftner
Der er i øjeblikket ikke planlagt nogen vinskole / temaaftener i denne sæson.

Gadgets fra den store verden

Jeg var en tur i Spejdersport og fik øje på dette. Et ”sammenklapligt” vinglas, så hvis man efter en tur op af bjerget lige får lyst til et glas vin fra et vinglas, ja så er dette også en mulighed.

 

 

Vi håber I synes om de nye arrangementer og glæder os til at se jer i vinklubben.

 

Jakob Boje Frydkjær


Tilbage til forsiden Gå til shoppen