Se mere om Fensmark på www.fensmark.net - alt det lokale. www.næstvedsiden.dk dækker hele kommunens område

Sidst opdateret 27/3-2018

Klub glas

Perfection rødvinsglas fra Holmegaard

Glas skal der til og god vin skal drikkes af et ordentligt glas, derfor har vi brugt en del energi på, at skaffe vores medlemmer et kanon tilbud på et par rigtig gode glas.

Desuden finder bestyrelsen det ret uoverskueligt, at skulle vaske alle de brugte glas efter en god vin aften, vi kan finde på mange andre sjove ting at lave når medlemmerne er gået! Derfor skal medlemmer af vinklubben selv medbringe deres egne glas til arrangementerne. Til formålet anbefaler vi Perfection fra Holmegaard og vi har skaffet et rigtig godt tilbud til medlemmerne.

Perfection serien er skabt af eksperter, der ved hvordan et vinglas skal fungere og hylder samtidig Holmegaards tradition for stærkt og tidløst design.

Designeren Tom Nybroe har taget udgangspunkt i geometriske former og teorien om Det Gyldne Snit, da han har skabt et ekstremt harmonisk design. Takket være knækket, der sidder præcist på alle seriens glas, danner glassene en smuk og ubrudt skænkelinie.

I brochuren skriver de om glasset

Den rød-hvide patriot.
Beskyttende, henførende, inspirerende. Kært barn har mange navne og seriens mellemstore rødvinsglas lever op til dem alle. Glassets proportioner er reduceret med præcision i forhold til Stor Rød. Alligevel har det en relativ stor overflade. Her befinder de fleste rødvine sig mageligt, imens dde fine duftnuancer tæmmes i det velskabte bæger. Men Perfection er også en gave til kraftige hvidvine, der forlanger mere plads til at komme til deres ret.


Serien er tildelt den internationalt anerkendte iF Product Design Award, der gives til det bedste produktdesign.

Rødvinsglasset er et såkaldt allround-glas. Overfladen er 9,3 cm, og glasset rummer de fleste rødvine samt kraftige hvidvine, der har brug for lidt mere plads end normalt.

Du kan bestille dine glas på billetsiden og få dem udleveret på næste klubaften eller i SuperBrugsens vin afdeling. 

2 glas i kasse, kr. 150,- . Sælges så længe lager haves. Kun til medlemmer.

 

Tilbage til forsiden Gå til shoppen