Se mere om Fensmark på www.fensmark.net - alt det lokale. www.næstvedsiden.dk dækker hele kommunens område

Sidst opdateret 8/12-2017

Tema aftener 2016 / 2017


Det er ny 7. sæson for Vinklubbens Vinskole og i år har vi valgt at omdøbe den til Tema aftener. Det er dog stadig Annie der står for aftenerne.

I år vil der heller ikke være en grundskole. Der har kun været ganske få henvendelser med ønsker om en decideret grundskole, skulle vi få mange henvendelser om dette, så vil vi naturlig genoverveje dette. Til gengæld lover Annie, at alle spørgsmål er velkomne på tema aftenerne.

Vi tilbyder i denne sæson 4 temaaftener, der enten kan købes samlet eller enkeltvis. Der har været ønsker om, at flytte aftenerne til om torsdagen og det har Annie taget med i planlægningen.

4 Temaaftener

Disse aftener er enkeltstående og afvikles uafhængig af hinanden. Temaerne i år vil være

  • 27. Oktober. Glassets betydning for servering af vin.Vi skal smage den samme vin serveret i forskellige former for glas. Vi skal både smage hvide- og røde vine.
  • Annies materiale fra aftenen :Vinskolen 2016 2017 Glassets betydning

  • 24. November. Grønne druer og deres vine.Vi skal smage vine på 6 - 8 forskellige grønne druer, for derved at lære nogle af de hvide vines mangfoldighed at kende.
  • Annies materiale fra aftenen: Vinskolen 2016 2017 Grønne druer og deres vine
  • 2. Februar. Blå druer og deres vine.Vi skal smage vine på 6 - 8 forskellige blå druer, for derved at lære nogle af de røde vines mangfoldighed at kende.
  • Annies materiale fra aftenen: Vinskolen 2016 2017 Blå druer og deres vine
  • 9. Marts. Terroir og dets betydning. Vi skal smage vine, hvor begrebet terroir indgår ”terroirvin”, for derved at lære hvad terroir har af betydning for vinenes smag og kvalitet.

Alle aftener starter kl. 19.00. Aftenerne afvikles som de tidligere vinskoleaftener og der vil være en let anretning undervejs, typisk i starten.

Tilmelding på webshoppen

Hele pakken, alle 4 aftener koster samlet 625,-. Køber du aftener enkeltvis, så er prisen 175,- pr . stk.

Underviser

Annie er udlært tjener fra Hotel d´Angleterre i København, videreuddannet som faglærer med hovedfag i vin og spiritus og har i en årrække undervist på Hotel- og Restaurantskolen i København. I 1999 startede Annie sit eget firma, AHP VIN, og udover foredrag og undervisning bliver Annie brugt som vinguide på forskellige vinrejser Du kan se mere om Annie på hendes hjemmeside http://ahp-vin.dk/

 

 

 

 

Tilbage til forsiden Gå til shoppen