Se mere om Fensmark på www.fensmark.net - alt det lokale. www.næstvedsiden.dk dækker hele kommunens område

Sidst opdateret 27/3-2018

Praktisk info

Bliv medlem

Til de fleste arrangementer kræves der medlemskab af vinklubben, kun i særlige tilfælde er det tilladt for meedlemmer at invitere gæster med, det vil fremgå af hvert enkelt arrangement. Du melder dig ind i klubben på vores billetshop ved at købe varen "Indmeldelse og kontingent". Første år betales indmeldelse og kontingent i alt kr. 200,- efterfølgende år betales kun kontingent kr. 100,- Det er tilladt at springe et eller flere år over uden at man skal betale indmeldelse igen.
Inden du melder dig ind beder vi dig gennemlæse klubbens vedtægter.

Nyhedsbrev

Ønsker du blot at modtage vores nyhedsbrev ( uden at være medlem ), så send os en mail og skriv Ja tak til nyhedsbrev i emne feltet.
Send mail til sbvinklub@fensmark.net

Indbetalinger

Alle indbetalinger til klubben foregår ved at købe den ønskede vare på billetshoppen, det gælder både deltagelse på klubaftener, kontingent og klubglas. Klubbens konto må kun benyttes efter særlig aftale.

Kontingent

Årligt kontingent er kr. 100,-, som forfalder pr. 1. Januar. Kontingentet skal være betalt inden man kan deltage i årets arrangementer og er det ikke betalt inden d. 31/1, så betragtes det som en udmeldelse jævnfør klubbens vedtægter. Vi sender ikke rykkere med gebyrer og andre trusselsbreve og man skylder efterfølgende ikke noget. Man er velkommen til at melde sig ind i klubben igen når man har lyst, der skal ikke betales indmeldelsesgebyr igen, men kun kontingent for det år man ønsker at deltage. Kontingent betales ved at købe varen "Kontingent" på billetshoppen.

Klubaftener

Klubaftenerne bliver forhåbentlig både lærerige og hyggelige. Der er dog nogle praktiske ting, vi vil bede dig om at være opmærsom på.

Vigtigst af alt er næsten, at du skal huske selv medbringe dine egne glas ( helst 2 ), du kan enten købe en pakke klubglas eller tage valgfri glas med hjemmefra. Uanset hvilket glas du benytter, så skal du selv tage det med hjem i opvasken igen, du kan dog altid låne et plastikkrus!! Til mange arrangementer vil det være formålstjenligt med 2 glas.

Prisen for en aften er forsøgt beregnet så økonomisk som muligt, det betyder i praksis, at der er afsat en bestemt mængde vin pr. person til smagning, det bliver sagt i hvert enkelt tilfælde. Vi håber det er rigeligt, men vi er selvfølgelig klar til at lære af erfaringer.

Som afslutning på aftenen vil vi bede dig hjælpe med oprydningen, vores ønske er, at hvert enkelt bord sørger for, at deres bord er ryddet inkl. dug. Man er efterfølgende velkommen til, at blive siddende lidt og snakke færdig, så man ikke behøver at sluge de sidste dråber.

Tilmelding og kvitteringer

Når du gerne vil med til et arrangement køber du plads/billet på vores billetside. Du får tilsendt en faktura og betalings kvittering på mail. Fakturaen kan du udskrive og medbringe som billet, men til de fleste arrangementer er dette unødvendigt, da bestyrelsen medbringer en deltagerliste.

Afbud og refusion

Tilmelding til et arrangement er bindende og klubben betaler som udgangspunkt kun pengene tilbage i tilfælde af aflysning. I de tilfælde hvor du giver besked i god tid, 2 uger før, og det ikke er en økonomisk belastning for klubben, dvs. arrangementes samlede økonomi, kan vi refundere billetten ved at udstede et tilgodebevis.

Ventelisten

Den tidligere online venteliste er ikke længere aktiv. Den har ikke været efterspurgt i 2015 og med de nye retningslinjer for refusion, mener vi ikke længere der er behov.

 

Tilbage til forsiden Gå til shoppen